CARD FACTORY | Cím: 2500 Esztergom, Árok u. 42. | Tel.: +36 33 520-525, +36 20 499 5102 | E-mail: iroda@cardfactory.hu
kínálatunk
esküvői meghívók karácsonyi képeslapok

megrendelési információk - esküvői meghívók

Rendelési feltételek

A képekre való kattintás után megjelenik az esküvői meghívóhoz tartozó információ, a megrendeléshez szükséges kód, és a meghívó bruttó ára. A megívók ára nyomtatás nélkül értendő, de tartalmazza a hozzá illő boríték árát is. Minden meghívóhoz rendelhető ültető kártya, menü kártya és köszönő kártya is, melyeket az Önök elképzelése szerint készítünk el. Igény esetén boríték felülnyomást, és etikett készítést is vállalunk címlista alapján.

Nyomtatás

Az esküvői meghívók nyomtatási költsége 5000 Ft, ami a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

A menü kártya, ültető kártya és köszönő kártya nyomtatási költsége és ára a pontos igények ismeretében kerül megállapításra.

Elkészítési határidő

A nyomtatás nélküli meghívók postázása 5 napon belül történik. Üres meghívó rendelése esetén összeszerelés nélkül szállítjuk a lapokat, hogy a díszítőelemek ne akadályozzák a felülnyomást. Nyomtatással rendelt meghívók esetén a megrendelés után grafikai tervet készítünk, amit ellenőrzésre megküldünk a megrendelőnek. Grafikai terve visszaigazolását követően legkésőbb a 10. munkanapon postázzuk a meghívókat. Szövegváltozatok, betűtípus és idézet mintákkal segítjük döntését, melyet az Info címszó alatt talál. A katalógusban nem szereplő, teljesen egyedi meghívók elkészítési határideje egyedi ajánlat alapján kerül megállapításra.

Egyéb feltételek

A meghívók árán felül 360Ft csomagolási költséget, és a súlytól, utánvét összegétől függő szállítási költséget számítunk fel. A szállítási költség a hatályos postai díjszabás vagy a GLS Hungary árai alapján kerül kiszámlázásra.